perjantai 22. marraskuuta 2013

European School Network -konferenssi lukiollamme 3.10.2013

Suomessa - Tampereella, Ylöjärvellä, Kangasalla ja Valkeakoskella - järjestetty kansainvälisen eurooppalaisen kouluverkoston 7. vuosikonferenssi järjestettiin tällä kertaa sen synnyinmaassa Suomessa. Kolmipäiväinen konferenssi 2.-5.10. keräsi syksyisen kauniiseen keliin Pirkanmaalle 30 opettajaa ja 16 opiskelijaa.

Konferenssin tarkoitus on arvioida, suunnitella, esitellä ja kehittää kouluverkoston toimintaa. Verkoston toimintaperiaatteet ovat jatkuvassa arvioinnissa, lukuvuoden projektit esitellään "market place" -torilla ja uusia projekteja luodaan. Tärkeä osa konferenssia on henkilökohtaisten kontaktien luonti rehtoreiden, koordinaattoreiden ja opiskelijoiden kesken.

ESN-verkostosta löytyy lisätietoa verkoston sivuilta www.esnetwork.eu.

Toista kertaa verkoston historiassa opiskelijat pitivät oman konferenssinsa opettajien kanssa osin yhdessä. Koulustamme opiskelijakonferenssiin osallistuivat Anssi Nieminen ja Anna Haavisto. Muut opiskelijat tulivat Turkista, Italiasta, Hollannista, Saksasta, Unkarista ja Ranskasta. Suomalaiset isäntäopiskelijat voivat halutessaan tehdä viikon mittaisen yksilövaihdon vieraansa kotimaahan.


Opiskelijakonferenssi alkoi tutustumisella
Epävirallinen ryhmäpotretti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti